Om oss

E-F Teknikk ble etablert i 2002 og er i dag en avdeling av AS Nor-Swiss. E-F Teknikk har siden 2009 vært en del av Ege-Gruppen. Firmaet opererer hovedsakelig på Nord-Vestlandet og har to lokalt bosatte salgsingeniører, Hans-Henrik Bjørlo (Ørsta) og Kenneth Hoff (Ellingsøy). De får i tillegg innestøtte fra Trond E. Johnsen ved E-F Teknikk / Nor-Swiss sitt kontor i Oslo. All vareflyt og lagerhold styres fra dette kontoret. Firmaet har som mål å være en innovativ samarbeidspartner og markedsledende leverandør av sponfraskillende verktøy, holdende verktøy, oppspenningsutstyr, måleverktøy og innredning samt skjære- og smøremidler. Primært til kunder innenfor mekanisk industri. Vi prioriterer langsiktig samarbeid og relasjonsbygging i vårt daglige arbeid, det være seg inn mot kunder og likeledes på leverandørsiden.  Essensielt og selvsagt viktigst av alt er at vi klarer å legge til rette for kontinuitet i forhold til egne ansatte. Våre kunders høye krav til oss som leverandør og vårt felles ønske om kontinuerlig utvikling, effektivisering og forbedring er vår viktigste livsnerve.

Vi representerer eksklusivt et stort antall leverandører som er blant de fremste verktøy- og utstyrsprodusenter i verden innenfor sine respektive produktspekter. De fleste av våre leverandører finner vi i Tyskland og Sveits. Noen av disse har vært med oss fra firmaets oppstart og innledende fase.

Stort eller lite firma, stor eller liten kunde og stor eller liten oppgave. Alt dette er underordnet, vi trykker alltid til med de ressursene vi har med målsetting om å løse oppgaven til kundens beste.

Ingen skal kunne måle seg med oss på mangfold og bredde i produktspekter. Vi prioriterer alltid faglig kunnskap, effektivitet, serviceinnstilling og teknisk support.

Vi har egne ambisiøse målsettinger som i sum skal bidra til at vi alltid fremstår som en seriøs og foretrukken leverandør!

Ansatte

Kontakt

Søk

Nyhetsbrev